FAQs

Vanliga frågor och svar

Leverans

Vi erbjuder leverans med Postnord

Vi levererar för närvarande inom EU samt Norge & Storbritannien.

Sverige
Express 1-2 Arbetsdagar
Varubrev 2 – 3 Arbetsdagar

Övriga länder
Varubrev 2 – 4 Arbetsdagar

För att slippa avgift krävs att du själv aktivt väljer ett avgiftsfritt fraktsätt i kassan innan du slutför din beställning. 

Betalningsinformation

imao-parfums.se accepterar följande betalsätt:

  • Visa
  • MasterCard
  • BankId
  • Swish

När du kommer till Kassan så hittar du, högst upp till höger, en rad där det står ”Har du en rabattkod?”. Klicka där och ange din kod. Observera att läsaren är skiftlägeskänslig. Om du anger koden genom att kopiera den och sedan klistra in i fältet så är det viktigt att säkerställa så att det inte smugit sig in något mellanslag vare sig före eller efter koden.

Du kan endast använda en kod per köptillfälle.

Mitt Konto

Har du glömt ditt lösenord klickar du på Logga in och under Glömt lösenord finns Återställ lösenord. Klicka där och fyll i din e-postadress så kommer ett mail med nya inloggningsuppgifter att skickas till dig.

Har du flyttat till ny adress loggar du in på din användare, klicka på Min Profil och sedan ÄNDRA UPPGIFTER för att enkelt justera till din nya adress.

Min Beställning

Nej, du kan slutföra ditt köp som gäst utan att skapa konto.

Klicka på länken nedan för att komma till Försändelsespårning,
ange sedan ditt ordernummer samt din mejladress.

Enligt Distansköpslagen har du som kund 14 dagars ångerrätt, detta gäller från den dag du mottagit dina beställda varor. Vill du returnera din order kontaktar du vår kundservice på support@imao-parfums.se.  Produkterna ska vara i originalförpackning och ej vara öppnade eller använda. För fullständiga regler och anvisningar kan du läsa våra Köpvillkor.